foto

Alan Jaggs

  • nar. 19.2.1918
    Exmouth, Devon, Anglie, Velká Británie
  • zem. 28.4.2008 (90 let)
    Mill Valley, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1973 Bitva o Planetu opic
1972 Dobytí Planety opic
1950 Ostrov pokladů
1949 Cardboard Cavalier
1948 Escape
1947 Hladový vrch
Vražedné pochybnosti
1946 Lidé dvou světů
1944 Anglicky snadno a rychle
Mr. Emmanuel
1943 Rhythm Serenade
We'll Meet Again
1942 Alibi
1941 Dangerous Moonlight
1940 Meet Maxwell Archer
1938 Return of the Frog

TV seriály

1974 Apple's Way (TV seriál)
1973 Doc Elliot (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Baileys of Balboa, The (TV seriál)
1961 The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 The Andy Griffith Show (TV seriál)

Dokumentární

1971 Africký slon

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace