foto

Fay Hauser

  • nar. 28.12.1948 (70 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Akeelah
2002 Žába k zulíbání
1996 Pád do tmy (TV film)
1995 Candyman 2 : Sbohem masu
1994 Zmije (TV film)
1992 Druhá šance
1987 Place at the Table (TV film)
Strange Voices (TV film)
1986 Jo Jo Dancer, Your Life Is Calling
1985 Gus Brown and Midnight Brewster (TV film)
1983 Marvin and Tige
1982 Jimmy the Kid
1981 Inmates: A Love Story (TV film)
1980 Jako za starých časů
1979 Christmas Lilies of the Field (TV film)

TV seriály

2019 Weird City (TV seriál)
2012 Glee (TV seriál)
Velký bratr (S03E15)
2006 Pohotovost (TV seriál)
Mít koho milovat (S13E03)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Kate Brasher (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
1996 Ochránce (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
1985 Mr. Belvedere (TV seriál)
Shadow Chasers (TV seriál)
1983 Lottery! (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
Teachers Only (TV seriál)
The New Odd Couple (TV seriál)
Voyagers! (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
Kořeny (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Taxi (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 What's Happening!! (TV seriál)
1974 Good Times (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace