foto

Alexandr Kornějev

  • nar. 8.4.1957 (62 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 Ja ně smogu těbja zabyť (TV film)
2013 Ženskij děň
2009 Buratino
2007 Belaja strela (TV film)
1993 Drug vojny

TV seriály

2015 Istina v vině (TV seriál)
2012 Iděalnyj brak (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Oborotěň (S12E32)
Rokovoj diagnoz (S12E30)
Zakonnik (S12E29)
další epizody (8)
2007 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Safari dlja pokojnika (S03E04)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Bračnyje uzy. Časť 2 (S08E08)
Bračnyje uzy. Časť 1 (S08E07)
2006 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Tělo i dělo (S02E17)
Foto na pamjať (S02E16)
Něputěvaja (S02E15)
další epizody (10)
2003 Anastázie (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Albom velikogo poeta (S05E12)
Krymskij serpantin. Časť 2 (S05E10)
Krymskij serpantin. Časť 1 (S05E09)
další epizody (4)
2002 Tajny sledstvija (TV seriál)
Subbota. 15 časov (S02E02)
Zakazčik (S02E01)
2001 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Voroňja slobodka (S04E25)
2000 Imperija pod udarom (TV seriál)
Ubojnaja sila (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky