foto

Jana Šivkova

  • nar. 27.7.1975 (43 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Zvjozdy sveťat vsem (TV film)
2014 Ně pokidaj meňa, Ljubov (TV film)
2013 Ljubov iz probirki (TV film)
Ty zaplatiš za vsjo (TV film)
2003 Bavorák
Kak by ne tak (TV film)
2001 Šatun (TV film)
2000 Kamenskaja 1: Igra na čužom pole (TV film)
1999 Choču v ťjurmu
1998 Láska k tanečníkovi (TV film)

TV seriály

2017 Blizkije (TV seriál)
2016 Istina v vině 2 (TV seriál)
2015 Istina v vině (TV seriál)
Provincialka (TV seriál)
2013 Papa naprokat (TV seriál)
Pričal Ljubvi i Naděždy (TV seriál)
2007 Sročno v nomer (TV seriál)
Bytovucha (S01E01)
2004 Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Čudovišče bez krasavicy (S01E03)
2002 Brigada (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
2001 Granica. Tajožnyj roman (TV seriál)
Graždanin načalnik (TV seriál)
Podozrenie (TV seriál)
Semejnyje tajny (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Dom, gdě isčezajut mužja (S01E10)
2000 Kamenskaja 1 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace