foto

Alexej Lukin

  • nar. 22.4.1999 (21 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Posledněje ispytanije
2017 Spasti Puškina
2015 Hřiště
Prizrak
Učilka
2014 Čempiony

TV seriály

2018 Domašnij arest (TV seriál)
2017 Ivanovy-Ivanovy (TV seriál)
2015 Narušenije pravil (TV seriál)
Svodnyje suďby (TV seriál)
Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Synovij dolg (S03E06)
2014 Učitělja (TV seriál)
2013 Vtoroje dychanije (TV seriál)
2011 Prokurorskaja proverka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky