foto

Jeannie Russell

  • nar. 22.10.1950 (68 let)
    Pasco, Washington, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Life Interrupted (TV film)
1993 Dennis - postrach okolí
1963 Ptáci
1961 Babes in Toyland

TV seriály

1960 Assignment: Underwater (TV seriál)
1959 Dennis, postrach okolí (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace