foto

Emmanuel Manzanares

  • nar. 28.11.1985 (31 let)
    Evanston, Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Kickboxer: Vengeance
2015 Matroš
Unlucky Stars
2014 Divergence
2010 Pleading Guilty (TV film)

TV seriály

2016 Notorious (TV seriál)
Taken (E10)
Poslední loď (TV seriál)
Legacy (S03E11)
2015 Tajný život K.C. (TV seriál)
2014 Chicago P.D. (TV seriál)
A Material Witness (S01E09)
2013 Chicago Fire (TV seriál)
You Will Hurt Him (S02E09)
2009 State of Romance (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2013 Dogfight

Kameramanská filmografie

Filmy

2013 Dogfight

Střihačská filmografie

Filmy

2013 Dogfight

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace