foto

Peter B. Ellis

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2006 My dva a křen
2002 Pronásledovaná
2001 Vždy věrný (TV film)
2000 Krvavé tajemství
Příběh Audrey Hepburnové (TV film)
1997 Detention: The Siege at Johnson High (TV film)
1996 Original Gangstas
To Love, Honor, and Deceive (TV film)
1995 Zápisky z podzemí

TV seriály

2018 Atypical (TV seriál)
The Egg Is Pipping (S02E05)
Juiced! (S02E01)
2017 One Mississippi (TV seriál)
Can't Fight This Feeling (S02E05)
Kiss Me and Smile For Me (S02E03)
I Want To Hold Your Hand (S02E01)
2014 Satisfaction (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Stoupenci zla (TV seriál)
Rodinná záležitost (S02E04)
Zmrtvýchvstání (S02E01)
2013 Deception (TV seriál)
Goldbergovi (TV seriál)
Ray Donovan (TV seriál)
2012 Animal Practice (TV seriál)
2011 Zpátky do školy (TV seriál)
Pro pár kuliček navíc (S02E24)
Hrst kuliček na paintball (S02E23)
Paradigmata lidské paměti (S02E21)
další epizody (6)
2010 Za branou (TV seriál)
Zpátky do školy (TV seriál)
Kooperativní kaligrafie (S02E08)
Mesiášské mýty a starověké národy (S02E05)
Psychologie odchodu (S02E03)
další epizody (8)
2009 Zpátky do školy (TV seriál)
Ekologie (S01E10)
Debata (S01E09)
Sociální psychologie (S01E04)
další epizody (5)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Milovat znamená pohřbít (S01E11)
Požitek z lásky (S01E09)
Hořící dům lásky (S01E07)
další epizody (4)
2007 Army Wives (TV seriál)
Dirty Laundry (S01E10)
Hail & Farewell (S01E07)
Ďáblův sluha (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2006 Světla páteční noci (TV seriál)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
Pokušení (S01E02)
Extrémní agresor (S01E01)
2004 LAX (TV seriál)
2003 Carnivale (TV seriál)
Den smrti (S01E11)
Lonnigan, Texas (S01E08)
Babylon (S01E05)
další epizody (5)
2002 Zóna soumraku (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Cizíma očima (S01E20)
Posel smrti (S01E17)
1999 Roswell (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Darwin's Eye (S03E17)
Forcing the End (S03E15)
The Sound of Snow (S03E12)
1998 Milénium (TV seriál)
Human Essence (S03E08)
Skull and Bones (S03E06)
TEOTWAWKI (S03E03)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2013 Goldbergovi (TV seriál)
1999 Roswell (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace