foto

Konstantin Pojarkin

  • nar. 21.2.1988 (31 let)
    Chita, Rusko, Sovětský svaz

Herecká filmografie

Filmy

2018 Spitak
2008 Mucha

TV seriály

2016 Mjortv na 99% (TV seriál)
Ně vmestě (TV seriál)
Ostrov (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Schvatka (TV seriál)
2015 Vzroslyje dočeri (TV seriál)
2013 Propavšie bez věsti (TV seriál)
2011 Lektor (TV seriál)
2010 Škola (TV seriál)
2009 Dikij (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace