foto

Monty DeGraff

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2013 Pět příběhů šílenství (TV film)
2007 I'm Paige Wilson (TV film)
2006 52 Fights (TV film)
2004 Dead Lawyers (TV film)
1996 America's Dream (TV film)
1993 Boy Meets Girl (TV film)

TV seriály

2018 The Crossing (TV seriál)
Pilot (E01)
The Man in the High Castle (TV seriál)
Baku (S03E09)
History Ends (S03E06)
Sensô Kôi (S03E03)
2016 Prezident v pořadí (TV seriál)
2015 Daredevil (TV seriál)
2014 Salem (TV seriál)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
Společná terapie (TV seriál)
2011 Necessary Roughness (TV seriál)
Anatomie lži (TV seriál)
Vražedný program (S03E13)
Skvělá partie (S03E10)
2009 Ostrov smrti (TV seriál)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
2008 Eli Stone (TV seriál)
2007 Hidden Palms (TV seriál)
2006 Po právu (TV seriál)
Crossing the Line (E13)
Badge of Honor (E10)
The Ten Percenter (E06)
další epizody (4)
2005 Zjevení (TV seriál)
Carnivale (TV seriál)
New Canaan (S02E12)
Lincolnova dálnice (S02E09)
Cestou do Damašku (S02E06)
další epizody (4)
2000 City of Angels (TV seriál)
Soul Food (TV seriál)
1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Ambitious (S09E21)
Disciple (S09E15)
Hunters (S09E13)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Tabloid (S08E23)
Burden (S08E20)
Carrier (S08E17)
další epizody (5)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Nullification (S08E05)
Thrill (S08E01)
Passion (S07E21)
další epizody (7)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Family Business (S07E08)
Corruption (S07E05)
Survivor (S07E04)
další epizody (8)
1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Angel (S06E08)
Hot Pursuit (S06E05)
Bitter Fruit (S06E01)
další epizody (6)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1987 Star Trek: Nová generace (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2000 Soul Food (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace