foto

Nikolaj Lyrčikov

  • nar. 8.3.1954 (65 let)
    Rogozikha, Altayskiy kray, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1982 My žili po sosedstvu
Odnoljuby
1980 Čto možno Kuzenkovu?

TV seriály

2015 Vzroslyje dočeri (TV seriál)
2014 Kuprin. Jama (TV seriál)
Kuprin. Pojedinok (TV seriál)
Uchoďaščaja natura (TV seriál)
2013 Novaja žizň (TV seriál)
2009 Annuška (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace