foto

Sergej Kagakov

  • nar. 24.11.1958 (62 let)
    Ryazan, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Gagarin: První ve vesmíru
2010 Alexandra (TV film)
2009 Bagrovyj cvet sněgopada
Peťa po doroge v Carstvije Něbesnoje
2008 Bomžicha (TV film)
2006 Žena Stalina (TV film)
1981 Ožidanije polkovnika Šalygina

TV seriály

2018 Gadalka (TV seriál)
Ljubov po najmu (TV seriál)
Skoraja pomošč (TV seriál)
Suchar (TV seriál)
Morozova (TV seriál)
Dom v centre (S02E03)
2017 Po tu storonu smerti (TV seriál)
Sufljor (TV seriál)
Živoj (TV seriál)
2016 Margarita Nazarova (TV seriál)
Čjornaja koška (TV seriál)
2015 Petlja Nesterova (TV seriál)
2014 Ja bolše ně bojus (TV seriál)
Jekatěrina (TV seriál)
Poiski ulik (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Krasnyj Fenix (S08E05)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Saša pljus (S05E04)
2013 Balabol (TV seriál)
Do smerti krasiva (TV seriál)
Dělo česti (TV seriál)
Pepel (TV seriál)
Umnik (TV seriál)
2012 Bigl (TV seriál)
Rybak (E23)
Kuchňa (TV seriál)
Maryna Rošča (TV seriál)
Nočnyje lastočki (TV seriál)
Po gorjačim sledam 2 (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
Šapovalov (TV seriál)
Žertva psichologii (E15)
Pamjatnyj děň (E14)
Gosti stolicy (E13)
další epizody (8)
Šerif (TV seriál)
Sotrudnik (S02E08)
Tačka (S02E07)
Ubiť dvuch zajcev (S02E04)
další epizody (4)
2011 Metod Lavrovoj (TV seriál)
Flešmob (S01E19)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Otličnica (S02E11)
Profil ubijcy (TV seriál)
Bog (S01E04)
Zemskij doktor. Žizň zanovo (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Vnimanije, čjornyj jaščik (S02E28)
Ment v zakoně (TV seriál)
Volčja chvatka (S04E02)
Pautina (TV seriál)
Eta takaja igra (S05E01)
Čas Volkova (TV seriál)
Boi bez pravil (S05E24)
2010 Tulskij Tokarev (TV seriál)
Škola (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Muzykant (S04E13)
2009 Anna Karenina (TV seriál)
Šalnoj angel (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Musora (S02E16)
2008 Dve sestry (TV seriál)
Moja ljubimaja veďma (TV seriál)
Chozjajka mednoj gory (E16)
Suděbnaja kolonka (TV seriál)
2007 Atlantida (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Volki (S01E01)
Zaveščanije Lenina (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Ugovor dorože děněg (S04E05)
2006 Soldaty 9 (TV seriál)
Žoldáci: Válka v Afghánistánu (TV seriál)
2005 Landyš serebristyj 2 (TV seriál)
2004 Moskovskaja saga (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Trojanskij koň (S01E17)

Divadelní záznam

2015 Těatr imperatricy (divadelní záznam)
2009 Děti solnca (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky