foto

Andrej Baljakin

  • nar. 22.6.1959 (60 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Školnyj strelok
2016 Poslednij lepestok (TV film)
2013 Podari mne nemnogo tepla (TV film)
2012 8 pěrvych svidanij
2011 Unaveni sluncem 3: Citadela
2009 Černý blesk
2008 Hitler kaput!
Neidealnaja ženščina
Očeň russkij detektiv
2007 Sluha Jeho Veličenstva
1987 Vězučaja

TV seriály

2018 Kogda solnce vzojďot (TV seriál)
Skoraja pomošč (TV seriál)
Solomennyj ženich (TV seriál)
Zinka-moskvička (TV seriál)
2017 Bumerang (TV seriál)
Fors-mažor (TV seriál)
Ikra (TV seriál)
Ivanovy-Ivanovy (TV seriál)
Sadovoje kolco (TV seriál)
Serebrjanyj bor (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Krupnaja ryba (S01E21)
Advokat (TV seriál)
Vystrel (S09E03)
2016 Otěl Eleon (TV seriál)
Trassa smerti (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
Šelest (TV seriál)
Žemčuga (TV seriál)
2015 Izmeny (TV seriál)
Meždu dvuch ogněj (TV seriál)
Otděl (TV seriál)
Vesenněje obostrenije (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Maněkenščica (S03E20)
Profil ubijcy (TV seriál)
Děmbelskij akkord (S02E01)
2014 Dve zimy i tri leta (TV seriál)
Inkvizitor (TV seriál)
Ja bolše ně bojus (TV seriál)
Kosatka (TV seriál)
Ljubiť nělzja něnaviděť (TV seriál)
Maryna Rošča 2 (TV seriál)
Otěc Matvej (TV seriál)
Soblazn (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Ochotnik za prividěnijem (S08E18)
Kodex česti (TV seriál)
Bespokojnyj sosed (S07E32)
Kniga (S07E02)
2013 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 5 let spustja (TV seriál)
Mirt obyknovennyj (TV seriál)
Propavšie bez věsti (TV seriál)
Prostaja žizň (TV seriál)
Stanica (TV seriál)
Strojka (TV seriál)
Tajny Instituta blagorodnych děvic (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Provokatory (S06E21)
2012 A u nas vo dvore... (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Podžog (S01E09)
Maryna Rošča (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Šapovalov (TV seriál)
Žertva psichologii (E15)
Pamjatnyj děň (E14)
Rasplata (E12)
další epizody (9)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Cennyj tovar (S04E06)
2011 Braťja (TV seriál)
Kontrigra (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Krov na trave (S01E04)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Strannik (S01E08)
Pilot meždunarodnych avialinij (TV seriál)
Po gorjačim sledam (TV seriál)
2010 Bratany 2 (TV seriál)
Interny (TV seriál)
Pogonja za těňju (TV seriál)
V lesach i na gorach (TV seriál)
Vychožu těbja iskat (TV seriál)
Zoja (TV seriál)
Šerif (TV seriál)
Lovuška (S01E06)
Ženskije mečty o dalnich stranach (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Fleška (S04E04)
2009 Ljubov - Ně to, čto kažetsja (TV seriál)
Meč (TV seriál)
Moskovskij dvorik (TV seriál)
Šalnoj angel (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Konditěr (S03E21)
Tělochranitěl (TV seriál)
Sbityj letčik (S02E01)
2008 Dve sestry (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Tri tovarišča (S01E04)
Ment v zakoně (TV seriál)
Suďja i palač (S01E01)
Obručalnoje kolco (TV seriál)
Pjať šagov po oblakam (TV seriál)
Soldaty. Děmbělskij albom (TV seriál)
Suděbnaja kolonka (TV seriál)
Univer (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Bez sroka davnosti (S02E12)
Advokat (TV seriál)
Krasota trebujet žertv (S05E01)
2007 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 3 (TV seriál)
Mačecha (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Rasplata (S01E02)
Soldaty 13 (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Gněv bogini (S01E03)
Vzroslaja žizň Poliny Subbotinoj (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Istorija bolezni (S03E04)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
Psevdonim "Albaněc" (TV seriál)
Soldaty 7 (TV seriál)
Špionskije igry (TV seriál)
Lovuška dlja mudreca (E02)
2001 Konferencija maňjakov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky