foto

Vladimir Děmidov

  • nar. 17.10.1959 (61 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Obvorožitělnaja planěta
2017 Babuška ljogkogo poveděnija
2014 Jolki 1914
2012 Tot ješčjo Karloson!
2011 Beremennyj
1999 Kitajskij serviz
1983 Srok davnosti

TV seriály

2019 Bezsonov (TV seriál)
Staraja gvardija (TV seriál)
2018 Lapsi (TV seriál)
Ot něnavisti do ljubvi (TV seriál)
Volnaja gramota (TV seriál)
2017 Doktor Richter (TV seriál)
Po tu storonu smerti (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Čemodan-vokzal (S01E14)
Versija (TV seriál)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Smetěň (E03)
Něvesta iz Moskvy (TV seriál)
2015 Akademija (TV seriál)
Ja ili ně ja (TV seriál)
Kogoť iz Mavritanii (TV seriál)
Naparnicy (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
Razvod (TV seriál)
Zapretnaja ljubov (TV seriál)
2014 Běsy (TV seriál)
God v Toskane (TV seriál)
Kak vyjti zamuž za millioněra 2 (TV seriál)
Ljubiť nělzja něnaviděť (TV seriál)
Otěc Matvej (TV seriál)
Samara 2 (TV seriál)
2013 OSA (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Tajny Instituta blagorodnych děvic (TV seriál)
Ty ně odin (TV seriál)
2012 Bez sroka davnosti (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Sklifosovskij 1 (TV seriál)
V zone riska (TV seriál)
Znak istinnogo puti (TV seriál)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Ljogkaja ruka (S01E04)
SK (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Kapkan dlja smotrjaščego (S04E03)
2010 Něvidimki (TV seriál)
Semejka (E09)
Gluchar (TV seriál)
Kogtistyj zver (S03E60)
Zaočnica (S03E02)
Pjatnickij (S03E01)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Kredit doverija (S03E02)
2009 Annuška (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Opjaněnije (S02E46)
Nasledstvo (S02E45)
Traur (S02E40)
další epizody (6)
Pautina (TV seriál)
Vaš vychod, maestro (S03E01)
Čas Volkova (TV seriál)
Podkidyš (S03E28)
2008 Obručalnoje kolco (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Diťa (S03E14)
Čas Volkova (TV seriál)
Strachovoj slučaj (S02E14)
2007 Ogoň ljubvi (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Sokrovišča madam Borejko (S01E03)
Čas Volkova (TV seriál)
Tragedija děl Arte (S01E12)
2006 Dětěktivy (TV seriál)
V kruge pervom (TV seriál)
2005 Ljubov moja (TV seriál)
2004 Děti Arbata (TV seriál)
Kulagin i partňory (TV seriál)
1988 Žizň Klima Samgina (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky