foto

Lárus Ýmir Óskarsson

  • nar. 1.3.1949 (70 let)
    Reykjavík, Island

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1999 Ungfrúin góða og húsið

Dokumentární

2002 Í skóm drekans

Herecká filmografie

Filmy

2009 Bjarnfreðarson

Režijní filmografie

Filmy

1987 Hästens öga (TV film)
1986 Den frusna leoparden
1983 Andra dansen

TV seriály

1998 Längtans blåa blomma (TV seriál)
1996 Skilda världar (TV seriál)
1995 Svarta skallar och vita nätter (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky