foto

Christian Tafdrup

  • nar. 8.4.1978 (39 let)
    Kodaň, Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Potvora
2016 Rodiče
2012 Lærkevej - til døden os skiller
2008 Dig og mig
I'll Come Running
2007 Daisy Diamond
2006 Po svatbě
Princess
Telenovela
2005 Nynne
Velký den
Veninder
2003 Baby
2002 Debutanten
1999 Kopisten
1993 Smukke dreng

TV seriály

2016 Den anden verden (TV seriál)
Epizoda 24 (E24)
Epizoda 23 (E23)
Epizoda 22 (E22)
další epizody (24)
2014 Bankerot (TV seriál)
2013 Kødkataloget (TV seriál)
Vláda (TV seriál)
Volby (S03E10)
Rozum a cit (S03E09)
Vlastní postoj (S03E08)
další epizody (10)
2012 Zločin (TV seriál)
Teil 6 (S03E06)
2009 Lærkevej (TV seriál)
2008 Album (TV seriál)
Summerovi (TV seriál)
1997 Strisser på Samsø (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Potvora
2016 Rodiče
2008 En forelskelse
2002 Debutanten
1999 Kopisten

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Potvora
2016 Rodiče
2008 En forelskelse

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace