foto

Christian Tafdrup

  • nar. 8.4.1978 (42 let)
    Kodaň, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Potvora
2016 Rodiče
2012 Lærkevej - til døden os skiller
2008 Dig og mig
I'll Come Running
2007 Daisy Diamond
2006 Po svatbě
Princess
Telenovela
2005 Nynne
Velký den
Veninder
2003 Baby
2002 Debutanten
1999 Kopisten
1993 Smukke dreng

TV seriály

2020 Hånd i Hånd (TV seriál)
Nyt håb (S02E07)
2019 Tinka og Kongespillet (TV seriál)
Mennesket fra Søgaard (E24)
Nissernes dronning (E23)
Troldeglas (E22)
další epizody (24)
2018 Hånd i Hånd (TV seriál)
Utroskab (S01E07)
Cesty Páně (TV seriál)
Blive forvandlede ved Sindets Fornyelse - Romerbrevet (S02E05)
Jag är vägen, sanningen och livet - Jesus, Johannes 14:6 (S02E04)
Elsk jeres fjender og bed for dem der forfølger jer - Jesus, Bjergprædikenen (S02E03)
další epizody (4)
2017 Tinkas juleeventyr (TV seriál)
Nissernes magi (E24)
Nisse i hjertet (E23)
Nettet strammes (E22)
další epizody (24)
2016 Den anden verden (TV seriál)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
další epizody (24)
2015 Bankerot (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 2 (S02E02)
2013 Kødkataloget (TV seriál)
Vláda (TV seriál)
Volby (S03E10)
Rozum a cit (S03E09)
Vlastní postoj (S03E08)
další epizody (10)
2012 Vražda (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
2010 Lærkevej (TV seriál)
Pas På Lærkevej (S02E12)
Jeg har også slået en ihjel (S02E11)
Vand På Flaske (S02E10)
další epizody (12)
2009 Lærkevej (TV seriál)
Dejlig er jorden (S01E10)
Det 5. bud (S01E09)
Fri som fuglen (S01E08)
další epizody (10)
2008 Album (TV seriál)
Summerovi (TV seriál)
1997 Strisser på Samsø (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Potvora
2016 Rodiče
2008 En forelskelse
2002 Debutanten
1999 Kopisten

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Potvora
2016 Rodiče
2008 En forelskelse

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky