foto

Alexandr I. Strojev

  • nar. 14.4.1973 (46 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 ŽŽ

TV seriály

2015 Granica vremeni (TV seriál)
Čužoje gnězdo (TV seriál)
2013 Pjataja straža (TV seriál)
Tajny Instituta blagorodnych děvic (TV seriál)
2010 Něvidimki (TV seriál)
Proizvoditěli (E42)
2006 Ljubov kak ljubov (TV seriál)
2005 Ně rodis krasivoj (TV seriál)
2004 Kulagin i partňory (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 ŽŽ

Herecká filmografie

TV seriály

2007 Atlantida (TV seriál)
2004 Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Čudovišče bez krasavicy (S01E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace