foto

Darrell Fetty

  • nar. 20.5.1948 (71 let)
    Milton, West Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Dating Game Killer (TV film)
1993 Na útěku za průšvihem
1988 Freeway
State Park

TV seriály

2015 Hrdinové od Alama (TV seriál)
The Rise of the Republic (E05)
Vengeance Is Mine (E04)
Blood for Blood (E03)
další epizody (5)
2001 Mutant X (TV seriál)
2000 18 kol spravedlnosti (TV seriál)
1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1996 Ochránce (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1995 Herkules (TV seriál)
1994 Zmije (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dating Game Killer (TV film)
1995 Psychopat
1990 Ladies on Sweet Street
1987 Murder Ordained (TV film)
1982 Endangered Species
1981 Elvis and the Beauty Queen (TV film)
1980 Blood Beach
1978 Velká středa
1977 Povolání: kaskadér
1975 The Hatfields and the McCoys (TV film)
Vítr a lev
1974 Kelly zvaný Samopal (TV film)

TV seriály

2017 Sun Records (TV seriál)
2015 Hrdinové od Alama (TV seriál)
The Rise of the Republic (E05)
Vengeance Is Mine (E04)
Blood for Blood (E03)
další epizody (5)
2012 Hatfieldovi a McCoyovi (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
1989 thirtysomething (TV seriál)
Pilgrims (S03E07)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)
1984 E/R (TV seriál)
1983 The Renegades (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)
1978 Centennial (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Eight Is Enough (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Logan's Run (TV seriál)
Tales of the Unexpected (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
The Manhunter (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1969 Room 222 (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2015 Hrdinové od Alama (TV seriál)
The Rise of the Republic (E05)
Vengeance Is Mine (E04)
Blood for Blood (E03)
další epizody (5)
2012 Hatfieldovi a McCoyovi (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1996 Zmije (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky