foto

Joe Palese

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Garlic & Gunpowder
2014 Vraždy v přímém přenosu
2008 Rome & Jewel
2003 The Box
1999 K-9 II. Můj přítel se studeným čumákem
1995 Zuřivost
1993 Da Vinci's War
1991 Killer's Edge, The
Rodina (TV film)
1990 Sinners
1989 L.A. Vice
1988 Freeway
1984 Strach v New Yorku

TV seriály

1997 Zákon a pořádek (TV seriál)
Menace (S07E11)
1996 Superman (TV seriál)
Pozor na Sundayho (S03E12)
1990 Oheň Gabrielův (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky