foto

Andrej Ivaškin

  • nar. 1.3.1979 (40 let)
    Ramenskoe, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Dokaži
Kitajskij Novyj god
2016 Pogoňa za šeděvrom
2014 Doll

TV seriály

2017 Operacija Muchabbat (TV seriál)
2015 Familnyje cennosti (TV seriál)
Meždu dvuch ogněj (TV seriál)
Zapretnaja ljubov (TV seriál)
2013 Karina krasnaja (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Dokaži

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky