foto

Akbar Kurtha

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Somebody's Daughter
2017 Undercliffe
2016 Kocour Bob
2015 Proč zabili Ježíše (TV film)
2014 The Disappearance of Lenka Wood
White Collar Hooligan 3
2012 Maniak
2011 The Great Ghost Rescue
2007 Forgiven (TV film)
2005 Syriana
Třetí v pořadí (TV film)
2003 Lloyd & Hill (TV film)
2000 Command Approved
Esther Kahn
Vyšetřování naslepo II - Království slepých (TV film)
Vyšetřování naslepo II - Náměsíčná (TV film)
1997 Mr. White Goes to Westminster (TV film)
My Son the Fanatic
1993 Bhaji na pláži

TV seriály

2019 Viktorie (TV seriál)
Foreign Bodies (S03E04)
2018 Mars (TV seriál)
Probuzení (S02E06)
Přesilovka (S02E05)
Nákaza (S02E04)
další epizody (6)
2017 Prolhaní (TV seriál)
Catherine (S01E04)
White Rabbit (S01E03)
I Know You're Lying (S01E02)
další epizody (4)
2010 24 hodin (TV seriál)
Day 8: 1:00 a.m.-2:00 a.m. (S08E10)
Day 8: 12:00 a.m.-1:00 a.m. (S08E09)
Day 8: 11:00 p.m.-12:00 a.m. (S08E08)
další epizody (8)
2008 Hledači kostí (TV seriál)
Saddám: Vzestup a pád (TV seriál)
2003 Keen Eddie (TV seriál)
Poslední detektiv (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Loupež za bílého dne (TV seriál)
1998 Heat of the Sun (TV seriál)
1995 One for the Road (TV seriál)
1992 The Tomorrow People (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace