foto

Terence Mountain

  • nar. 25.10.1936 (83 let)
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Biggles
1984 Lassiter
1983 Hříšnice
1971 Diamanty jsou věčné
Macbeth
1969 Případ zlaté husy
Tisíc dnů s Annou
Ve službách Jejího Veličenstva
1968 Kam orli nelétají
Lásky Isadory Duncanové
1966 The Sandwich Man

TV seriály

1984 Poldové (TV seriál)
1983 Detektiv Marlowe (TV seriál)
The Pencil (S01E01)
1978 Profesionálové (TV seriál)
Zvířený prach (S02E08)
1972 Nový Scotland Yard (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
Čáryfuk (TV seriál)
1969 The Gold Robbers (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1968 The Champions (TV seriál)
The Jazz Age (TV seriál)
1966 The Baron (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky