foto

Ralph Volkie

  • nar. 7.7.1910
    Arizona, USA
  • zem. 6.3.1987 (76 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Střelec
1973 Cahill, U. S. marshal
Vlakoví lupiči
Černá výprava
1972 Malí kovbojové
1970 John Chisum
1968 Legenda o Lylah Clarové
Zelené barety
1966 El Dorado
Nevada Smith
1965 Synové Katie Elderové
1963 Donovanův útes
McLintock!
Vlastní žena se nekritizuje
Čtyři z Texasu
1962 Co se vlastně stalo s Baby Jane?
Kid Galahad
Muž, který zastřelil Liberty Valance
1959 Al Capone
Někdo to rád horké
1957 Chicago Confidential
House of Numbers
Jet Pilot
The Pajama Game
1956 Autumn Leaves
Back from Eternity
Beyond a Reasonable Doubt
Death of a Scoundrel
Serenáda
Tension at Table Rock
The Steel Jungle
1955 Square Jungle, The
Velký nůž
Válečný pokřik
1954 Dangerous Mission
Stříbrný kalich
The Bounty Hunter
Zrodila se hvězda
1953 Angel Face
Calamity Jane
Off Limits
So Big
The Eddie Cantor Story
The French Line
Trouble Along the Way
1952 Bloodhounds of Broadway
Boots Malone
Flesh and Fury
Odstřelovač
Poslední rodeo
Scandal Sheet
The Winning Team
1951 Awful Sleuth, The
Gasoline Alley
Hula-La-La
M
New Mexico
Sirocco
Slaughter Trail
Ten Tall Men
The Champs Step Out
The Lemon Drop Kid
1950 Kill the Umpire
The Admiral Was a Lady
1949 A Dangerous Profession
Adventure in Baltimore
Bodyhold
Bílý žár
Knock on Any Door
Mr. Soft Touch
Podvod
The Story of Seabiscuit
The Undercover Man
1948 A Southern Yankee
Adventures in Silverado
Eight-Ball Andy
Leather Gloves
The Babe Ruth Story
The Return of October
Whiplash
1947 Blondie in the Dough
It Had to Be You
Joe Palooka in the Knockout
Johnny O'Clock
The Son of Rusty
1945 The Vampire's Ghost
1942 Sunday Punch
The Affairs of Martha
1940 East of the River

TV seriály

1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
1952 Four Star Playhouse (TV seriál)
1951 I Love Lucy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace