foto

Lou Shaw

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1979 Pleasure Cove (TV film)
1974 Death in Space (TV film)
The Bat People

TV seriály

1985 Half Nelson (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1980 Beyond Westworld (TV seriál)
1979 The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Posvítit si na vraždu (S06E01)
1975 Switch (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Případ diplomatické imunity (S05E02)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Chase (TV seriál)
The New Perry Mason (TV seriál)
1972 Maude (TV seriál)
The Adventurer (TV seriál)
1971 Dr. Simon Locke (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
The Bill Cosby Show (TV seriál)
The New People (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
The Wackiest Ship in the Army (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
1959 Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Studio 57 (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1974 The Bat People
1973 Tumba de la isla maldita, La

TV seriály

1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

  • Roli (scenárista)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace