foto

Elsie Wagstaff

  • nar. 1.7.1899
    Leytonstone, Essex, Anglie, Velká Británie
  • zem. 16.7.1985 (86 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Frankenstein and the Monster from Hell
1963 Dr. Syn, Alias the Scarecrow
Heavens Above!
1961 Mluviti do větru
Snake Woman, The
1960 V sobotu večer, v neděli ráno
1958 Long Knife, The
1957 Robert's Wife (TV film)
You Pay Your Money
1954 The Golden Link
1952 Procházka v osm hodin
1949 The Interrupted Journey
Trottie True
1948 Emma (TV film)
My Brother Jonathan
1946 Appointment with Crime
1945 Meet Sexton Blake
Old Mother Riley at Home
1944 Headline
Welcome, Mr. Washington
1943 Dark Tower, The
1942 Balloon Goes Up, The
1940 Crimes at the Dark House
1939 Z deště pod okap
1938 Climbing High
John Halifax
1937 Cotton Queen
Show Goes On, The

TV seriály

1973 Thriller (TV seriál)
1971 Owen, M.D. (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Christ Recrucified (TV seriál)
Doctors, The (TV seriál)
1967 Great Expectations (TV seriál)
Les Misérables (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
Mary Barton (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
The Marriage Lines (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Deadline Midnight (TV seriál)
Francis Storm Investigates (TV seriál)
1959 Great Expectations (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1958 Charlesworth at Large (TV seriál)
Duty Bound (TV seriál)
Saturday Playhouse (TV seriál)
The Verdict Is Yours (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Boyd Q.C. (TV seriál)
Jane Eyre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Fabian of the Yard (TV seriál)
The Vise (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace