foto

Howard Douglas

  • nar. 12.1.1896
    Hackney, London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 1973
    Lambeth, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1967 Prkno
1966 Three Hats for Lisa
1965 Hrdinové z Telemarku
1964 Crooks in Cloisters
1961 Mluviti do větru
1954 Meet Mr. Callaghan
The Desperate Women
1953 Accused, The
Rob Roy, the Highland Rogue
1952 Blind Man's Bluff
Stolen Face
1951 Scrooge
The Dark Man
1950 Hrůza na jevišti
Ostrov pokladů
Second Mate, The
State Secret
The Mudlark
1949 Case of Charles Peace, The
Landfall
Man on the Run
Old Mother Riley's New Venture
Spider and the Fly, The
The Romantic Age
Trottie True
Vote for Huggett
1948 It's Hard to Be Good
Londýn patří mně
Miranda
My Brother Jonathan
Noose
Nothing Venture
1947 Chyťte ho!
Dear Murderer
Dokonalý zločin
Dvě paní Carrollové
Green Fingers
Kvůli nim jsem uprchl
1946 Appointment with Crime
Grand Escapade, The
Night Boat to Dublin
Vyzvědači
1945 Echo Murders, The
The Agitator
World Owes Me a Living, The
1940 ... A hvězdy mlčí
1939 I Killed the Count
Men Without Honour
1938 The Challenge
1937 House of Silence, The
Last Adventurers, The
Požár nad Anglií
Under a Cloud
Wife of General Ling
1936 Hearts of Humanity
The Big Noise
1935 His Majesty and Co
1934 Death at Broadcasting House

TV seriály

1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1966 Quick Before They Catch Us (TV seriál)
1965 Knock on Any Door (TV seriál)
1963 The Plane Makers (TV seriál)
The Sentimental Agent (TV seriál)
1962 Benny Hill (TV seriál)
Compact (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Monsters, The (TV seriál)
Oliver Twist (TV seriál)
Richard the Lionheart (TV seriál)
Steptoe and Son (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
The Talented Husband (S01E01)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Rag Trade (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Citizen James (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Boyd Q.C. (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - a.z.
1952 Three Hostages, The (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1964 Newcomers, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace