foto

Åke Falck

  • nar. 3.4.1925
    Gothenburg, Västra Götalands län, Švédsko
  • zem. 12.10.1974 (49 let)
    Danderyd, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1968 Vindingevals
1966 Prinsessan
1964 Bröllopsbesvär
1963 Adam och Eva
Trasiga änglar (TV film)
1962 Den lilla ängeln (TV film)
Eskapad (TV film)
1961 Det låter som ett hjärta (TV film)

TV seriály

1972 Ett köpmanshus i skärgården (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1968 Vindingevals
1966 Prinsessan

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace