foto

Lilianna Gałązka

  • nar. 19.1.1955 (65 let)
    Łódź, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2020 25 lat niewinności. Sprawa Tomka Komendy
2019 Solid Gold
2018 Jako pes s kočkou
Miłość jest wszystkim
2017 Panický záchvat
2015 Chemo
2014 Občan
2010 Hochzeitspolka
2009 Jánošík - Pravdivá historie
2008 Limousine
2005 Wellen (TV film)
Žabí lamento
2002 Kariera Nikosia Dyzmy
2001 Moje válka
1999 Córy szczęścia
1996 Damski interes z cyklu opowieści weekendowe (TV film)
Pokuszenie
Slaba wiara z cyklu opowieści weekendowe (TV film)
1995 Girl Guide
Ten, co hraje z talíře
1994 Seznam cizoložnic
1990 Déjà vu
1987 Kingsajz
1984 Rok klidného slunce

TV seriály

2020 Bez skrupułów (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2012 Playhouse uvádí (TV seriál)
2010 Usta usta (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (6)
Faceci do wzięcia (TV seriál)
Koniec wszystkiego (E91)
Za długi (E90)
Metro miłośc (E89)
další epizody (6)
2009 Faceci do wzięcia (TV seriál)
Z piosenką na ustach (E85)
Dyskretny czar arystokracji (E84)
Kwestia zaufania (E83)
další epizody (15)
2008 Faceci do wzięcia (TV seriál)
Życie to teatr (E70)
Grubymi nićmi szyte... (E69)
Odurzeni eterem (E68)
další epizody (17)
2007 Faceci do wzięcia (TV seriál)
Pierwsze dziecko (E53)
Taniec z gwizdami (E52)
Fortuna bilą się toczy (E51)
další epizody (34)
2006 Dwie strony medalu (TV seriál)
2004 Colette, une femme libre (TV seriál)
1997 Sława i chwała (TV seriál)
1989 Retour d'Arsène Lupin, Le (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky