foto

David Carpenter

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Tajemství úspěchu
2005 McBride: To je vražda, madam (TV film)
2003 Bohové a generálové
2000 Stydlivý polda
1999 Family Tree
1998 Hudba ze sousedního pokoje
Smrtící zóna
1997 Cesta srdce (TV film)
1996 Duch minulosti
Pistol Pete (TV film)
1994 Poslední let (TV film)
1993 Beze strachu
Gettysburg
Když láska zabíjí (TV film)
1991 Loser
1990 Navštivte ráj
1989 Margarita Bourke Whiteová (TV film)
Warlock
1988 Osm mužů z kola ven
1986 Zločiny srdce
1982 Stuck on You!

TV seriály

2019 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Someone Else's Shoes (S17E04)
2015 Poslední loď (TV seriál)
Ještě větší jednota (S02E13)
2014 Inteligence (TV seriál)
2013 Bonnie and Clyde: Dead and Alive (TV seriál)
2012 Strážce pořádku (TV seriál)
Slaughterhouse (S03E13)
2010 Sestra Hawthornová (TV seriál)
The Match (S02E05)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Opuštěný (S05E21)
2009 Posel ztracených duší (TV seriál)
Stage Fright (S04E20)
2008 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Two-Horse Job (S01E03)
Mentalista (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
2004 Deadwood (TV seriál)
Deadwood (S01E01)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Christian Troy (S02E02)
2003 Zázraky (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 JAG (TV seriál)
Lásko, venku je zima (S06E11)
2000 Neviditelný (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
1998 One World (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Černá stíhačka (S04E10)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Video pro děti (S06E18)
1997 Věřte nevěřte (TV seriál)
1996 Temné nebe (TV seriál)
1995 The Wright Verdicts (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
A Kiss Is Just a Kiss (S02E23)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Návrat do Osamělé Holubice (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
1989 Jestřáb (TV seriál)
Osamělá holubice (TV seriál)
Návrat (E04)
Pláně (E03)
Na cestě (E02)
další epizody (4)
1986 Matlock (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky