foto

David Carpenter

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 The Ultimate Life
2005 McBride: To je vražda, madam (TV film)
2003 Bohové a generálové
2000 Stydlivý polda
1999 Family Tree
1998 Hudba ze sousedního pokoje
Smrtící zóna
1997 Cesta srdce (TV film)
1996 Duch minulosti
Pistol Pete (TV film)
1994 Poslední let (TV film)
1993 Beze strachu
Gettysburg
Když láska zabíjí (TV film)
1991 Loser
1990 Navštivte ráj
1989 Margaret Bourke-White (TV film)
Warlock
1988 Osm mužů z kola ven
1986 Zločiny srdce
1982 Stuck on You!

TV seriály

2014 Inteligence (TV seriál)
Poslední loď (TV seriál)
2013 Bonnie and Clyde: Dead and Alive (TV seriál)
2012 Strážce pořádku (TV seriál)
Slaughterhouse (S03E13)
2009 Sestra Hawthornová (TV seriál)
2008 Dokonalý podraz (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
2004 Deadwood (TV seriál)
Deadwood (S01E01)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Christian Troy (S02E02)
2003 Zázraky (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2000 Neviditelný (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
1998 One World (TV seriál)
1997 Věřte nevěřte (TV seriál)
1996 Temné nebe (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
The Wright Verdicts (TV seriál)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
Návrat do Osamělé Holubice (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
1989 Jestřáb (TV seriál)
Osamělá holubice (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace