foto

Diana Frank

  • nar. 29.8.1965 (54 let)
    Boulogne-Billancourt, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Klaun
Siegfried
2004 Société, La (TV film)
2002 Meine Schwester, Das Biest
1997 Ballermann 6
Club Vampire
Insel der Furcht (TV film)
1996 Arranged Marriage
Dead of Night
Klaun (TV film)
1994 Eyes of the Serpent
Without Warning (TV film)
1993 Double Standards
1990 Pale Blood
1989 Lobster Man from Mars
Vesmírná střední
1988 Skleněná džungle
1987 12 Wild Women

TV seriály

2002 Edel a Starcková (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Doba přílivu (TV seriál)
Florida Lady (TV seriál)
1993 Strážce moře (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky