foto

Russell Horton

  • nar. 11.11.1941 (77 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Zářivá světla velkoměsta
1985 Finnegan Begin Again (TV film)
Kočičí oko
1984 Sentimental Journey (TV film)
1982 Muggable Mary, Street Cop (TV film)
1980 Greatest Man in World, The (TV film)
Windows
1979 Začít znovu
1978 Girlfriends
1977 Annie Hallová
1972 Do řady!

TV seriály

2003 Kenny the Shark (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Prescription for Death (S01E01)
1984 Miami Vice (TV seriál)
1981 Anime ojako gekidžó (TV seriál)
Love, Sidney (TV seriál)
1980 3-2-1 Contact (TV seriál)
1964 Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Mr. Novak (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
In Praise of Pip (S05E01)
1962 The Twilight Zone (TV seriál)
The Changing of the Guard (S03E37)
1960 My Three Sons (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace