foto

Michael Fessier

  • nar. 6.11.1905
    Angels Camp, California, USA
  • zem. 19.9.1988 (82 let)
    Northridge, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1954 Red Garters
1947 Slave Girl
1946 Lover Come Back
1945 Frontier Gal - původní scénář
That Night with You
That's the Spirit
1944 Greenwich Village
Her Primitive Man
San Diego I Love You
The Merry Monahans - původní scénář
Trial by Trigger
1943 Fired Wife
1942 Krásnější než sen
1941 Nikdy nezbohatneš - původní scénář
1940 He Stayed for Breakfast
It All Came True
1939 Angels Wash Their Faces
Espionage Agent
The Kid from Kokomo
Wings of the Navy - původní scénář
1938 Valley of the Giants
1937 Song of the City
1936 Exclusive Story
Speed
Women Are Trouble
1935 Society Doctor

TV seriály

1968 Julia (TV seriál)
1967 The High Chaparral (TV seriál)
1965 Lost in Space (TV seriál)
1964 Gilligan's Island (TV seriál)
Valentine's Day (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1960 Surfside 6 (TV seriál)
The Tab Hunter Show (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Johnny Staccato (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Mister Ed (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Studio 57 (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1954 The Boy From Oklahoma - povídka
1953 Woman They Almost Lynched - povídka

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace