foto

Anna Voronova

  • nar. 16.10.1967
    Kerč, Krym, Ukrajina, Sovětský svaz
  • zem. 18.1.2015 (47 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Baboňki
2014 Jolki 1914
2012 Iščitě mamu (TV film)
2010 Jolki
Mamočki (TV film)
2008 Pestiňja i Jakov
Čizkejk
2004 Ragin
2002 Železnodorožnyj romans (TV film)
2000 Balalayka
1999 Nezrimyj putěšestvennik

TV seriály

2014 Fizruk (TV seriál)
Neformat (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
Samara 2 (TV seriál)
2013 Meždu nami děvočkami (TV seriál)
Ottěpel (TV seriál)
Torgovyj centr (TV seriál)
Vtoroj šans (TV seriál)
Zemskij doktor. Vozvraščenie (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Gastroljory (S06E04)
2012 Dněvnik doktora Zajcevoj (TV seriál)
Ljubopytnaja Varvara (TV seriál)
Odnaždy v Rostove (TV seriál)
2011 Amazonki (TV seriál)
Dělo o večnoj molodosti (E15)
2010 Interny (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
Vychožu těbja iskat (TV seriál)
2009 Cyganki (TV seriál)
Vysšij pilotaž (TV seriál)
2008 Dve sestry (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Šantaž (S02E04)
Trigorskij Otěllo (S02E02)
Vybor (S02E01)
2007 Atlantida (TV seriál)
Savva Morozov (TV seriál)
Zatmenije (TV seriál)
2006 9 mesjacev (TV seriál)
2005 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 2 (TV seriál)
Dve suďby 3. Zolotaja kletka (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Glavnaja rol (S02E07)
Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Urožaj jadovitych jagodok (S02E01)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
2003 Kobra. Antiterror (TV seriál)
Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
Na uglu, u Patriaršich 3 (TV seriál)
Svobodnaja ženščina 2 (TV seriál)
2002 Lednikovyj period (TV seriál)
Vorovka 2. Sčastě naprokat (TV seriál)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)
Podozrenie (TV seriál)
Vorovka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky