foto

Michele Marsh

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Jmenuji se Khan
2007 Mrtvý
1999 Vzpomínky v mém srdci (TV film)
1997 Beneficiary, The (TV film)
1996 Ravenhawk (TV film)
1988 Tragický let (TV film)
1987 Evil Town
1986 Drsní chlapi
1981 The Adventures of Huckleberry Finn (TV film)
1978 Deadly Alliance
The Immigrants (TV film)
1977 Last of the Mohicans (TV film)
1971 Šumař na střeše

TV seriály

2012 Procitnutí (TV seriál)
2011 Dr. House (TV seriál)
Transplantace (S08E02)
2009 Médium (TV seriál)
Things to Do in Phoenix When You're Dead (S05E02)
2008 Zoufalé manželky (TV seriál)
Právo na obranu (S04E16)
2005 Útěk z vězení (TV seriál)
2000 Titus (TV seriál)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
The Crackpots and These Women (S01E05)
1997 Nothing Sacred (TV seriál)
1995 High Sierra Search and Rescue (TV seriál)
The Jeff Foxworthy Show (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1990 Tribes (TV seriál)
1988 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Až se ucho utrhne (S01E16)
1986 Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
1977 James at 15 (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
The Quest (TV seriál)
1975 Archer (TV seriál)
Baretta (TV seriál)
Ellery Queen (TV seriál)
Lincoln (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
Movin' On (TV seriál)
1973 The Magician (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace