foto

Karol Pujda

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2001 Pani Zima (TV film)
Perníková chaloupka (TV film)
1998 Knieža (TV film)
1997 Čaro múdrosti a lásky (TV film)
1994 Dvaja muži pod posteľou (TV film)
1993 Jakubov rebrík (TV film)
Zurvalec (TV film)
1986 A čo ja, miláčik? (TV film)
1985 Rozprávanie kvetu kamélie (TV film)
1984 Cesta životom (TV film)
1983 Jožko Púčik a jeho kariéra (TV film)
1979 Monsieur Batmanov (TV film)
1978 Parížsky život (TV film)
Ľudská láska (TV film)
1977 Zelená košeľa (TV film)
Ťapákovci (TV film)
1976 Americká tragédia (TV film)
1975 Čudný človek (TV film)
1972 Play mam'zelle Nitouche (TV film)

TV seriály

1980 ...a teraz sa rozhodni (TV seriál)
1978 Výmysly uja elektróna (TV seriál)
1977 Rachotilkovia (TV seriál)

Dokumentární

1997 Jan a Jozefína z Halifaxu (TV film)

Divadelní záznam

1987 Henrich IV. (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky