foto

Derek Anunciation

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Vysoká hra
1993 Vzteklej pes a Glorie
1992 Gladiátor
Mistr
1990 Šílení
1989 Nevinný muž

TV seriály

2014 Hand of God (TV seriál)
1995 Watcher, The (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace