foto

Rocco Matteo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2016 Undercover Grandpa
2015 Cheerleader Death Squad (TV film)
Tajný život Marilyn Monroe (TV film)
2013 Zase doma (TV film)
2010 Kdo je Clark Rockefeller? (TV film)
Turn the Beat Around (TV film)
2009 Hostile Makeover (TV film)
Killer Hair (TV film)
The Good Witch's Garden (TV film)
2008 Bratři Kisselovi (TV film)
2007 Company Man (TV film)
2005 Shania (TV film)
2004 Americká děvčata: Samantha (TV film)
Blood
Životy svatých (TV film)
2003 Gepardí kočky (TV film)
Jednička (TV film)
2002 Interstate 60
Kainovo pronásledování: Tvář (TV film)
1999 Blázinec (TV film)
1996 Gangsteři v uniformách (TV film)
1995 Přístavní krysa (TV film)

TV seriály

2018 Condor (TV seriál)
Mistrust Blossoms (S01E10)
Death is the Harvest (S01E09)
A Question of Compromise (S01E08)
další epizody (10)
2017 The Kennedys After Camelot (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2014 The Divide - Zlom (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
Gold Soundz (S05E16)
Frontwards (S05E15)
Transport Is Arranged (S05E14)
další epizody (16)
2013 V utajení (TV seriál)
Trompe Le Monde (S04E16)
There Goes My Gun (S04E15)
River Euphrates (S04E14)
další epizody (16)
2012 V utajení (TV seriál)
Lady Stardust (S03E16)
Quicksand (S03E15)
Scary Monsters (and Super Creeps) (S03E14)
další epizody (16)
2011 Kennedyové (TV seriál)
My Brother's Keeper (E08)
Lancer and Lace (E07)
Cuban Missiles (E06)
další epizody (8)
V utajení (TV seriál)
Letter Never Sent (S02E16)
What's the Frequency, Kenneth? (S02E15)
Horse to Water (S02E14)
další epizody (16)
2007 Across the River to Motor City (TV seriál)
2005 Kojak (TV seriál)
2004 Power Strikers, The (TV seriál)
2003 Hvězdy týmu (TV seriál)
2001 Mutant X (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
1996 Flash Forward (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace