foto

Peter Mohan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Bouře meteorů (TV film)
2006 Holiday Wishes (TV film)
2002 Zločiny podle Mary Higgins Clark: Po celém městě (TV film)
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Šťastný den (TV film)
2001 Zločiny podle Mary Higgins Clark: Má rád hudbu, rád tančí (TV film)
1999 Escape from Mars (TV film)
1994 Race to Freedom: The Underground Railroad (TV film)
1985 Big Deal

TV seriály

2013 Orphan Black (TV seriál)
2011 Agent bez minulosti (TV seriál)
The Bunker (S01E11)
Costa Verde (S01E06)
Green Falls (S01E02)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
The Bridge (TV seriál)
2009 The Listener (TV seriál)
2008 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
2006 Krevní pouta (TV seriál)
2001 Mutant X (TV seriál)
MythQuest (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Nostradamova kletba (S02E16)
1999 Code Name: Eternity (TV seriál)
Ztracený svět (TV seriál)
Stranded (S01E02)
The Journey Begins (S01E01)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Komunita (S02E04)
1994 Směr jih (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
Secret Service (TV seriál)
Vražedné pobřeží (TV seriál)
Over My Dead Body (S03E04)
Twice as Dead (S03E01)
Going to the Dogs (S02E20)
další epizody (4)
1991 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Runaway (S02E08)
This Year's Model (S02E06)
Forget Me Not (S01E07)
1990 Protiúder (TV seriál)
1989 Bordertown (TV seriál)
E.N.G. (TV seriál)
1987 Diamonds (TV seriál)
Pátek třináctého (TV seriál)
1985 Prokletá noc (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1993 Vražedné pobřeží (TV seriál)
The Patsy (S03E14)
The Last of the Magnificent (S03E13)
Grasping at Shadows (S03E12)
další epizody (4)
1992 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Ocean Park (S03E09)
Don't Say Nothin' Bad About My Baby (S03E08)
The Pro and the Con (S03E07)
další epizody (17)
1991 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Tara, Tara, Tara (S02E11)
She (S02E10)
Sex, Lies and Lullabies (S02E09)
další epizody (20)

Herecká filmografie

TV seriály

1999 Code Name: Eternity (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace