foto

Michael Nemirsky

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 A Bundle of Trouble: An Aurora Teagarden Mystery (TV film)
Christmas Homecoming (TV film)
The Perfect Bride (TV film)
The Sweetest Christmas (TV film)
2016 A Christmas to Remember (TV film)
2010 Bouře meteorů (TV film)
Circle of Pain
Paradox
2009 Dancing Trees
Vánoční výlet
2008 Ace of Hearts
Hodiny beznaděje (TV film)
Impuls
Mrazivé peklo (TV film)
Tornádo nad New Yorkem (TV film)
Zlost
2006 Peklo z hlubin Země (TV film)
Solární armagedon (TV film)
Tajemství minulosti (TV film)
Vražda na Pleasant Drive (TV film)
2005 Bob the Butler
Nejlepší přítelkyně (TV film)
2003 Alaska (TV film)
Velká rodinná sešlost (TV film)
2002 Sjetý (TV film)
2000 Love Lessons (TV film)
Moje matka je špion! (TV film)
Recept na úspěch (TV film)
1999 Dítě evoluce (TV film)
1998 Vzpoura v Bílém domě (TV film)
1997 Nebezpečný zákazník (TV film)
Prázdná postýlka
1996 For Hope (TV film)
Portraits of a Killer
1995 Náhradní matka (TV film)
Other Mother: A Moment of Truth Movie, The (TV film)
1992 Diagnóza vražda - Bez varování (TV film)
Home Movie (TV film)
Portrait, The
1991 Silent Motive (TV film)
1990 Sky High (TV film)
1989 Kingsgate

TV seriály

2008 Samurai Girl (TV seriál)
2001 The Chris Isaak Show (TV seriál)
2000 Svoboda nade vše (TV seriál)
1998 Welcome to Paradox (TV seriál)
1997 Šest v tom (TV seriál)
1996 Dobrodružství Shirley Holmesové (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Léto lásky (S01E05)
Oklamaný princ (S01E04)
1993 Akta X (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
1990 Glory Days (TV seriál)
1988 Jump Street 21 (TV seriál)
The Currency We Trade In (S03E03)
Slippin' Into Darkness (S03E02)
1954 Disneyland (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1998 Welcome to Paradox (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace