foto

Gloria LeRoy

  • nar. 7.11.1925
    Bucyrus, Ohio, USA
  • zem. 24.5.2018 (92 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Quit
2005 The Moguls
2001 All You Need
2000 Face the Music
Život k ničemu
1999 Clock, The
Pumpkin Hill
1997 Tři muži v Las Vegas
1995 Dad, the Angel & Me (TV film)
1994 Zmije
1993 Dračí květ
1992 Final Embrace
Flash III: Deadly Nightshade - a.z.
Horké Malibu
1991 Birch Street Gym
1990 Cool Blue
1987 Veřejné tajemství (TV film)
Štamgast
1986 Sid a Nancy
Škola letušek
1981 Bláznivá dálnice
Cheaper to Keep Her
Pennies from Heaven
1979 But Mother! (TV film)
Topper (TV film)
1978 Pokrevní bratři
1977 In the Glitter Palace (TV film)
Strange Possession of Mrs. Oliver, The (TV film)
1976 Richie Brockelman: The Missing 24 Hours (TV film)
1975 Den kobylek
1974 Welcome to Arrow Beach
1973 Miracle on 34th Street (TV film)
The Blue Knight (TV film)
1971 Banda, která neuměla pořádně střílet
Odvykací kůra
1968 Noc, kdy přepadli kabaret Minských

TV seriály

2015 Život je boj (TV seriál)
Am I Still Me? (S03E04)
2014 Zajatci předměstí (TV seriál)
Stiiiiiiill Horny (S03E13)
2011 Shameless (TV seriál)
2009 Zoufalé manželky (TV seriál)
Tajnosti a lži (S05E20)
Světlo na konci tunelu (S05E18)
2007 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2006 The Game (TV seriál)
2004 Čarodějky (TV seriál)
Čarodějky a piráti (S07E04)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Svádění (TV seriál)
2001 My Wife and Kids (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
How This Happened (S04E22)
Frasier (TV seriál)
Májový den (S08E23)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
1997 Ženatý se závazky (TV seriál)
Peg a soutěž striptérek (S11E17)
1996 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Vánoční bezdomovci (S03E10)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Weird Science (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Doktorka Quinnová (TV seriál)
Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1992 Hearts Afire (TV seriál)
1990 Flash (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Family Matters (TV seriál)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Rituals (TV seriál)
1983 Automan (TV seriál)
1981 Behind the Screen (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1980 It's a Living (TV seriál)
Scruples (TV seriál)
1979 The Ropers (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Kaz (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Bob Crane Show, The (TV seriál)
Hot L Baltimore (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
1974 Petrocelli (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1952 The Fisher Family (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky