foto

Rod McCary

  • nar. 15.4.1941 (76 let)
    St. Cloud, Minnesota, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Spreading Darkness
2009 Měj se dobře (TV film)
2007 Nebezpečný let (TV film)
Pandemie (TV film)
2006 Co bych neudělal pro lásku… (TV film)
2005 McBride: Vražda po půlnoci (TV film)
Varan vs. Kobra (TV film)
Vzpomínáme (TV film)
2004 Nepotrestaná vražda (TV film)
2002 On the Edge
Projekt Viper (TV film)
2001 Ještěři
Power Rangers Time Force: Photo Finish
Špinavá hra
2000 Shafted!
28 dní
1998 Vražedná lilie (TV film)
Winchell (TV film)
1996 Hindsight
1995 Frank's Angel
Sekretářka (TV film)
Skřet v Las Vegas
Výměnný obchod (TV film)
1994 Flintstoneovi
Noc démonů 2
1993 Osudný svah v Aspenu
1992 Astrální faktor - Znovu předvolba 976
1990 Bouře
Girl to Kill For, A
Jídelníček pro vraha (TV film)
Jury Duty: The Comedy (TV film)
Opposites Attract (TV film)
The World According to Straw (TV film)
1988 Lidská chyba
Moon Over Parador
Západ slunce
1986 Beverly Hills Madam (TV film)
Škola letušek
1983 Malibu (TV film)
Through Naked Eyes (TV film)
1981 Cheaper to Keep Her
Terror Among Us (TV film)
1980 Blázni ve vězení
Dallas Cowboys Cheerleaders II (TV film)
Herschel drtí faraony
Loose Shoes
1979 When Hell Was in Session (TV film)
1978 Mother, Juggs & Speed (TV film)
1977 Ring of Passion (TV film)
1976 Columbo: Poslední pocta komodorovi (TV film)
Listopadový plán (TV film)
1974 Herbie a stará dáma
Story of Pretty Boy Floyd, The (TV film)
1973 When the Line Goes Through
1972 No Drums, No Bugles
1971 Sweet, Sweet Rachel (TV film)
1970 Christine Jorgensen Story, The

TV seriály

2011 Pomsta (TV seriál)
2009 Parks and Recreation (TV seriál)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Power Rangers Time Force (TV seriál)
2000 Strip Mall (TV seriál)
1998 Born Free (TV seriál)
1997 Knight Rider tým (TV seriál)
1996 Sparks (TV seriál)
1995 Dobrá trefa (TV seriál)
1994 Doba přílivu (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1991 Baby Talk (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Sydney (TV seriál)
1989 Dragnet (TV seriál)
Life Goes On (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1988 Day by Day (TV seriál)
Dear John (TV seriál)
War and Remembrance (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
Shell Game (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Dálkový ovladač (S01E10)
1984 Airwolf (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Partners in Crime (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1st & Ten (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
Just Our Luck (TV seriál)
Mama's Family (TV seriál)
Příběhy z temnot (TV seriál)
1982 Madame's Place (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
1981 Harper Valley P.T.A. (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1980 It's a Living (TV seriál)
Sanford (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1977 Carter Country (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
City of Angels (TV seriál)
Future Cop (TV seriál)
Once an Eagle (TV seriál)
Tabitha (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
1972 The Sixth Sense (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

TV pořady

1978 John Davidson Christmas Show, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace