foto

Júičiró Jamaguči

  • nar. 5.10.1956 (63 let)
    prefektura Kagošima, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Kjokuhoku rapusodi (TV film)
2008 Ano Senso wa Nan Datta no ka (TV film)
2005 Taika no kaišin (TV film)
2002 Akeči Kogoró tai kaidžin nidžú mensó (TV film)

TV seriály

2017 Teinen džoši (TV seriál)
2008 Acuhime (TV seriál)
2004 Agatha Christie no meitantei Poirot to Marple (TV seriál)
2003 Megami no Koi (TV seriál)
2002 Tošiie to Macu (TV seriál)
2001 Face (TV seriál)
Koi o nannen jasundemasuka (TV seriál)
Ninjo Shigure Machi (TV seriál)
2000 Aoi tokugawa sandai (TV seriál)
Hjakunen no monogatari (TV seriál)
Kinó no teki wa kjó no tomo (TV seriál)
Ojadží (TV seriál)
1999 Madžo no džóken (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky