foto

Ajako Imoto

  • nar. 12.1.1986 (33 let)
    Saihaku, prefektura Tottori, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Akai juki
Šitamači Rocket: Šinšun dorama tokubecu hen (TV film)
2017 Kaettekita Ie Uru Onna (TV film)
2015 Kekkon ni ičiban čikakute tói onna (TV film)
2014 Saikó no omotenaši (TV film)

TV seriály

2019 Ie uru onna no gjakušú (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2018 Šitamači Rocket (TV seriál)
2017 Anata ni Doroppukikku wo (TV seriál)
Uči no otto wa šigoto ga dekinai (TV seriál)
2016 Ie uru onna (TV seriál)
2013 Goen Hunter (TV seriál)
2010 99-nen no ai: Japanese Americans (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky