foto

John Linton

  • nar. 1947
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Vesmírní kovbojové
1994 Watchers III
1991 Cestou necestou
1989 Oběti války
1988 Too Young the Hero (TV film)
1983 Bouchačka
1970 MASH

TV seriály

2013 Ostré jako břitva (TV seriál)
Squizzy Steps Out (S06E01)
2010 Médium (TV seriál)
It's a Wonderful Death (S06E22)
2001 JAG (TV seriál)
Věčná spása (S06E19)
1999 Případ pro Sam (TV seriál)
Kde a kdy? (S03E11)
1988 China Beach (TV seriál)
1975 King of Kensington (TV seriál)
1974 Shazam! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace