foto

Daiki Nakamura

  • nar. 25.12.1962 (56 let)
    Tokio, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Eiga Crayon Šin-čan: Gačinko! Gjakušú no Robo tó-čan
2013 Crayon Šin-čan: Bakauma! B-kjú Gourmet Survival Battle!!
2011 Malí ninjové
2009 Gekidžóban Tengen toppa Gurren Lagann: Lagann-hen
2008 Gekidžóban Tengen toppa Gurren Lagann: Gurren-hen
2007 Initial D: Battle Stage 2
2005 Boku no bókúgó (TV film)
2004 Meitantei Conan: Gin'joku no Magician
2003 Crayon Šin-čan: Araši o jobu eikou no Jakiniku Road
Meitantei Conan: Meikjú no Crossroad
1999 Crayon Šin-čan: Bakuhacu! Onsen wakuwaku daikessen
Samurai Spirits 2: Asura zanmaden
Street Fighter Zero: The Animation
1998 Golgo 13: Queen Bee
Kidó senši Gundam: Dai 08 MS šótai – Miller`s Report
Šin Kidó senki Gundam Wing: Endless Waltz tokubecu hen
1997 Pendant
1996 Mutant Turtles: Chôjin densetsu hen
Tecuwan Birdy
1995 Činmoku no kantai
1994 J League o hjakubai tanošiku miru hóhó!!
Osakana wa ami no naka
Saitama bósó saizensen flag! Šinimonogurui no seišun!!
1993 Emblem Take 2
Ganbare Goemon: Džigendžó no akumu
Oedo wa nemurenai!
1992 Iron Virgin Jun
Mikeneko Holmes no júrei džóšu
Sósei kiši Gaiarth
1991 Arslan senki
Inferious wakusei senši gaiden: Condition Green
Joroiden samurai Troopers: Message
1990 Ankoku šindenšó Takegami
Korogaši Rjóta
Onimaru: Sendžó ni kakeru icucu no seišun
1989 Earthian
Joroiden Samurai Troopers: Kikótei densecu
Joroiden samurai troopers: Gaiden
Kidó senši Gundam 0080: Pocket no naka no sensó
1987 Makjó gaiden Le Deus
Šin madžinden Battle Royal High School
1986 Tobira o akete

TV seriály

2017 Little Witch Academia (TV seriál)
2016 Time Travel šódžo: Mari Waka to hačinin no kagakuša-tači (TV seriál)
2012 Saint seija: Omega (TV seriál)
2011 Dantalian no šoka (TV seriál)
Dororon Enma-kun Meeramera (TV seriál)
Hunter x Hunter (TV seriál)
2008 Zettai Karen Children (TV seriál)
2007 Deltora Quest (TV seriál)
Madžin tantei Nógami Neuro (TV seriál)
Naruto: Šippúden (TV seriál)
Tengen toppa Gurren Lagann (TV seriál)
天の光はすべて星 (E27)
Ikuze Dachikō (E26)
Omae no Ishi wa Uketotta! (E25)
další epizody (27)
Šugo Chara! (TV seriál)
2006 Jomigaeru sora: Rescue Wings (TV seriál)
Princess Princess (TV seriál)
Pururun! Šizuku-čan (TV seriál)
Tactical Roar (TV seriál)
2005 Juki no džoó (TV seriál)
MAR Heaven (TV seriál)
2004 Akuei to Gaččinpo (TV seriál)
Initial D Fourth Stage (TV seriál)
Monkey Turn (TV seriál)
Monkey Turn V (TV seriál)
Posel klamů (TV seriál)
Rozen Maiden (TV seriál)
Zettaizecumei Dangerous dží-san (TV seriál)
2003 Astro Boy (TV seriál)
Bóken Júki Plusterworld (TV seriál)
Croket! (TV seriál)
Omoikkiri kagaku Adventure: Só Nanda! (TV seriál)
Sakigake!! Cromartie kókó (TV seriál)
Takahaši Rumiko gekidžó (TV seriál)
2002 Asobot senki gokú (TV seriál)
Naruto (TV seriál)
2001 Kasumin (TV seriál)
Salaryman Kintaró (TV seriál)
Taiho šičau zo: Second Season (TV seriál)
Zoids: Šin seiki/Zero (TV seriál)
2000 Ginsókikó Ordian (TV seriál)
Hadžime no Ippo: The Fighting! (TV seriál)
1999 Colorful (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 AWOL (TV seriál)
Night Walker: Majonaka no tantei (TV seriál)
1997 Kjúkecuki Miju (TV seriál)
Pokémon (TV seriál)
Rekka no honó (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Kidó šinseiki Gundam X (TV seriál)
1995 Modžakó (TV seriál)
1994 Gene Diver (TV seriál) - vyp.
Red Baron (TV seriál)
1993 Júša tokkjú Might Gaine (TV seriál)
Kjórjú wakusei (TV seriál)
1992 Crayon Šin-čan (TV seriál)
1991 Jokojama Micuteru: Sangokuši (TV seriál)
Kikó keisacu Metal Jack (TV seriál)
Sórjúden (TV seriál)
1990 Júša Exkaiser (TV seriál)
1989 Idol densecu Eriko (TV seriál)
Momotaró densecu (TV seriál)
1988 Joroiden samurai Troopers (TV seriál)
1987 Akai kódan Zillion (TV seriál)
1986 Maison ikkoku (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Jú jú hakušo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace