foto

Todd Jeffery

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Amateur
The Big Break
2017 Hledání Felliniho
Smartass
The Human Project
2015 Sedm dní v pekle (TV film)
Too Late
2012 John na konci zemře

TV seriály

2019 Nebe s.r.o. (TV seriál)
1 Hour (S01E07)
1 Day (S01E06)
3 Days (S01E05)
další epizody (7)
2016 Flaked (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace