foto

Cheri Ingle

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2006 Rande naslepo
2002 Věřte, nevěřte (TV film)
2001 Na dně oceánu (TV film)
Srdce na dlani (TV film)
Výpadek proudu (TV film)
2000 Murder in the Mirror (TV film)
Zotročení: Příběh Fanny Kembleové (TV film)
1999 Doktorka Quinnová (TV film)
Vzpomínky v mém srdci (TV film)
1998 Manželství z rozumu (TV film)
Novodobí Robinsoni
1994 Sama na Aljašce (TV film)
1993 Typhon's People (TV film)

TV seriály

1998 Legacy (TV seriál)
1995 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Washita I (S03E24)
Život je změna (S03E23)
Mladí zločinci (S03E21)
další epizody (9)
1994 Doktorka Quinnová (TV seriál)
První vánoce (S03E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace