foto

Arthur Silver

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1985 Nezvěstní v boji 2

TV seriály

1995 Unhappily Ever After (TV seriál)
1993 Ženatý se závazky (TV seriál)
Návrh (S07E26)
Jimmyho rozchod (S07E25)
Svatba (S07E13)
1992 Ženatý se závazky (TV seriál)
Úžasná Sedma (S07E01)
1991 Top of the Heap (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Vrchol haldy (S05E20)
1990 Ženatý se závazky (TV seriál)
Peggy tancuje (S05E05)
1989 Ženatý se závazky (TV seriál)
Zoufale hledaná Miss říjen (S04E07)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Naše úplně první promo (S01E12)
1986 Better Days (TV seriál)
1980 Here's Boomer (TV seriál)
1979 Bad News Bears, The (TV seriál)
Working Stiffs (TV seriál)
1977 Blansky's Beauties (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)

TV pořady

1990 Earth Day Special, The (TV pořad)

Producentská filmografie

TV seriály

1987 Ženatý se závazky (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1979 Working Stiffs (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky