foto

Cosie Costa

  • nar. 22.6.1947 (72 let)
    Grass Valley, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Body Chemistry III: Point of Seduction
1992 Hollywood Beach Murders, The
1989 Singapore Harbor
1986 Unesená
1985 Nezvěstní v boji 2
Remo Williams: Dobrodružství začínají
1983 Deset minut do půlnoci
1982 Flight of Dragons, The
1981 Thornwell (TV film)
1980 Survival Run
1979 Friendly Fire (TV film)
1978 Thank God It's Friday

TV seriály

1994 Babylon 5 (TV seriál)
Kráčející smrt (S01E10)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Vinnie & Bobby (TV seriál)
1989 Life Goes On (TV seriál)
1980 Galactica 1980 (TV seriál)
1979 California Fever (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
In the Beginning (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
Fantastická cesta (TV seriál)
1976 Kids from C.A.P.E.R., The (TV seriál)
Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky