foto

Jarmila Turnovská

  • nar. 11.8.1930
    Praha, Československo
  • zem. 1.3.2010 (79 let)
    Praha, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Kouzelná tetička Valentýna (TV film)
2001 O víle Arnoštce (TV film)
1998 Lolinka a kníráč (TV film)
1996 O princezně, která nesměla na slunce (TV film)
1995 Poslední slovo (TV film)
1992 O princi, který měl o kolečko víc (TV film)
1990 Koho ofoukne větříček (TV film)
1988 O zrzavé Andule (TV film)
1987 O nejchytřejší princezně (TV film)
1986 O rybáři a rybce (TV film)
Pohádka o lidské duši (TV film)
1985 Princezny nejsou vždycky na vdávání (TV film)
1984 O princezně Solimánské (TV film)
1983 Anulka a pan Pětiočko (TV film)
O spící princezně, šípkových růžích a uražené víle (TV film)
1982 Doktorská pohádka (TV film)
Pošťácká pohádka (TV film)
1980 Loupežnická pohádka (TV film)
1979 O zakleté princezně (TV film)
Velká policejní pohádka (TV film)
1971 O Pomněnce (TV film)
1969 O statečném Petrovi (TV film)
Popelka (TV film)
1968 Stříbrná mošnička (TV film)

TV seriály

1985 My holky z městečka (TV seriál)
1973 Kamarádi (TV seriál)
Nejhezčí táborák (S02E07)
Přepadení (S02E06)
Prázdniny (S02E05)
další epizody (7)
1970 Kamarádi (TV seriál)
Případ uzavřen (S01E06)
Zloděj na ledě (S01E05)
Velká loupež (S01E04)
1969 Kamarádi (TV seriál)
Máme psa (S01E03)
Na stopě zločinu (S01E02)
Jak to začalo (S01E01)

Herecká filmografie

Filmy

1955 Hudba z Marsu
1952 Únos

TV seriály

1964 Jak sluníčko rozdávalo stíny (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace